عدم نعوذ و نداشتن نزدیکی و مشکلات در شرح مورد؟

با سلام خدمت شما آقای دکتر عزیز
احتراما، به استحضار می رساند اینجانب از اسفند ماه سال 1398 نعوظ ندارم و یا اگر دارم کامل نمی باشد به طوری که قادر به نزدیکی نمی باشم
اینجانب دارای دو فرزند می باشم و نزدیک به 10 سال هست که ازدواج کردم متولد 1360 و دارای وزن 85 کیلوگرم و قد 163 سانتیمتر می باشم
طبق آزمایشاتی که که در تاریخ 98/12/07 داده ام تسترون 2 و Free testosterone 3.8 می باشم ضمنا آزمایش تشخیص طبی مربوط به صفحه آزمایش تستسترون تاریخ 1399/05/11 پیوست می باشد.

بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران