سه ماهه
٥/٣٠٠
آقــا

بی اشتهایی كودك ؟

سلام دكتر
دختر من سه ماه و شانزده روزشه و مشكل هانا بی اشتهاییه و اصلا نه شیر خشك میخوره و نه شیر خودم رو
خوشبختانه هیچ مشكلی نداره فقط بد اشتهاس خیلی دیر گرسنه اش میشه
شیر خشك نان1 میخورد براش آپتامیل 1 میدم
و دارو نیم سیسی بی - ویتال توتال و 1سی سی كیدس پلاس میخوره ولی اصلا اشتهاش درست نشده
چند نفر بهم پیشنهاد دادن شربت زینك بدم
قبلا شما براش زینك نوشتید و چند روزی بخاطر سرماخوردگی بهش دادم و دیگه قطع كردم
حالًا به نظر شما زینك تأثیری داره بهش بدم یا نه
تداخلی با داروهای در حال استفاده نداشته باشه

1 پـاسـخ

  • با سلام بي اشتهايي کودکان به دليل عدم خواب مناسب و کافي و حواس پرتي حين خوردن و کمبود مايعات بدن و ... است. بهشون شيرخشک رو در وعده هاي بيشتر و حجم کم بديد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 174 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران