۳۷
۸۳
آقــا

اختلال نعوظ؟

سلام آقای دکتر خسته نباشین .من یه آقای متاهل 37 ساله هستم حدود 5 ساله ازدواج کردم قبل از ازدواج روابط همجنسگرایانه داشتم و همسرم اولین زنی بود که باهاش رابطه برقرار کردم از همون اوایل ازدواج در رابطه مشکل داشتم ولی تا حدودی با این شرایط کنار اومدم و رابطه برقرار میکردم با کمک ویزارسین ولی چندین بار دچار از بین رفتن نعوظ میشدم و خانمم از این موضوع خیلی ناراحت میشد و کلی هم مشکل داشتیم سر این قضیه تا اینکه بعد دو سال ناباروری با آی وی اف دو تا پسر دوقلو خدا بهمون داد و بعد تولد بچه ها مشکل من عود کرده و خودمم میدونم که مشکل من کاملا ذهنی هست و ترس از از دست دادن نعوظ باعث این مشکل شده چون در تنهایی بارها نعوظ دارم نعوظ صبحگاهی هر روز دارم ولی پیش خانمم تو رابطه مشکل پیش میاد الان با جستجو در اینترنت دیدم که آلپروستادیل حتی بدون تحریک جنسی هم باعث نعوظ میشه ولی متاسفانه در بازار پیدا نمیشه آقای دکتر خواهش میکنم راهنماییم کنین زندگیم داره از هم میپاشه چطور میتونم مشکلم رو حل کنم راهنماییم کنین ممنونم ازتون

بازدید : 95 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در بوستان