۲۱
۱۱۵
آقــا

چند وقته زائده ی پوستی ای روی آلت تناسلی بنده پیدا شده و از اینکه زگیل باشه یا نه اطلاعی ندارم ؟

با سلام. زائده ی پوستی ای در زیر آلت تناسلی بنده مشاهده میشه . به مختصص اورولوژی مراجعه کردم ولی ایشون با یک معاینه ی چند ثانیه ای تشخیص دادن که زگیل هستش. تا به حال رابطه ی جنسی یا هیچگونه تماس پوستی ای هم با کسی نداشتم . تشخیص شما هم زگیل هستش؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تا در صورت نیاز وقت برای لیزر یا هرچیزی که شما تشخیص بفرمایید بگیرم. بنده ساکن کرج هستم

1 پـاسـخ

بازدید : 125 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران