خارش و قرمزی دست و پا و تپش قلب یک دفعه ای؟

باسلام و وقت بخیر . طاعات و عبادات قبول حق. امروز حدود ساعت 14 معده درد شدید داشتم و بعد از حدود یک ساعت مجبور شدم روزه مو بشکنم و حالت تهوع و استفراغ کردم بعدش اسهال. سر معده م بشدت میسوخت. یک لیوان عرق نعنا و یک عدد خرما خوردم به همراه یک لیوان چای نبات. بعد از گذشت نیم ساعت احساس خارش شدید در کف دست و کل دست و پا احساس کردم همراه با قرمزی . همراه با درد شدید معده و اسهال . دو بار تب و لرز کردم و تمام بدنم عرق کردم تپش قلب گرفتم و میتونستم صدای ضربان قلبم رو همراه با نفس نفس زدن رو بفهمم . طوری که افتادم تو حیاط و چند دقیقه دراز کشیدم و کل دست و پامو آب سرد گرفتم. یکم بهتر شدم یک عدد قرص ژلوفن خوردم و دراز کشیدم جلوی راهرو که هوا بهم بخوره . سردم شده بود لحاف کشیدم و بعدش دیگه چیزی نفهمیدم 2 ساعت خوابیدم و الان بهترم. ولی هنوز معده م یکم میسوزه و حالت سردرد و سرگیجه دارم. البته خیلی کم. خواستم کمکم کنید و آیا ضروری هست برم درمانگاه

1 پـاسـخ

  • سلام مي تونه علايم سرما خوردگي معمولي باشه. نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. اگر علايم ادامه پيدا کر من رو در جريان قرا دهيد. مي توانيد قرص سرماخوردگي کوريزان از داروخانه تهيه کنيد و هر 8 ساعت يکي مصرف کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 134 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در مشهد