مشکل تنفسی وگوارشی؟

باسلام وخسته نباشید. .حدود یه هفته ست که تنگی نفس دارم قفسه سینه ام احساس سنگینی میکنم بدون سرفه وهیچ علائمی.وهمیشه باتب سنج جیوه ایی دمای بدنم رومیگیرم گاهی 35. گاهی 36وگاهی مثل دیشب 37 بود. ازدیشب احساس لرز میکنم. وداخل زبانم یه هفته ست که سفیده درضمن چندسالی هست که آسم خفیف دارم. دقیقاً سه هفته میشه که ازخونه بیرون نرفتم. .لطفاً راهنمایی بفرمایید به نظرشما تواین شرایط برم دکتر یا دارویی میتونم مصرف کنم؟؟؟ متشکرم

1 پـاسـخ

  • سلام
    مي تونه علايم سرما خوردگي خفيف معمولي باشه. نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. نکات بهداشتي رو رعايت کنيد و 48 ساعت ديگر وضعيت خودتان را به من گزارش دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 248 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران