۳۱
۷۵
آقــا

خفگی خلقی، سنگینی سر بعد غذا خوردن وقتی دراز میکشم؟

احساس الزایمر وفراموشی حدود سه ماهی میشه، از سر کنجکاوی حدود دو یا سه روزی میشد قرص کلرو دیازو پوکساید مصرف داشتم واز قبلش مصرف تریاک داشتم، سر کار بابرادرم حالت توهم زده بودم، برادرم فکر کرد شیشه مصرف میکنم، تحویل کمپ ترک اعتباد دادنم. خیلی دکترها رفتم نیجه انچنانی نگرفتم از دکتر گوارش وکبد پزشک عمومی، تا دیروز رفتم دکترقلب وعروق اکو ونوار قلب گرفتم، دکتر گفت قلبتون یکم نارسایی ضعیف داره، که با مصرف دارو بهتر میشه، از شما دکتر بزرگوار خواهش میکنم چکار کنم؟؟
بعد نگفته نماند وسط ستون فقراتم یکی از مهره ها درد میکند خم وراست که میشم؟؟؟

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران