علت سرگیجه های شدید موقع دراز کشیدن بعد دو هفته از عمل جراحی ستون فقرات؟

سلام آقای دکتر مادرم دوهفته پیش ب تاریخ3اسفند جراحی ستون فقرات داشته پیش شما در طول این دوهفته هیچگونه عوارضی یا دردی نداشته منتهی بعد از دوهفته ک خواستیم بیاریمش پیشتون برا چک کردن و کشیدن بخیه ها ب یکباره دچار سرگیجه های شدید شد طوری ک میگه اتاق دور سرم دور میخوره یا میخوام از رو تخت بیوفتم هر چند ساعت در حالت دراز کشیده ک هست سرگیجه شدید میاد سراغش جوری که داد و فریاد میکشه دیگه حالش بد بود نتونستیم تکونش بدیم ک بیاریمش پیشتون،بلا نسبت دچار یبوست شدید شده بود ولی با ملین و شیاف یبوستش برطرف شد،گفتیم شاید بخاطر یبوست باشه، ولی یبوستش خوب شد، حالا تشخیص شما چیه علت این سرگیجه های شدید بعد دوهفته از عمل چی میتونه باشه؟ الان هر چی میخوره تا زمانی ک نشسته اس خوبه همینکه دراز میکشه شروع ب بالا اوردن میکنه اصلا چیزی تو معدش نمیمونه خیلی حالش بد میشه حالا تشخیص شما چی میتونه باشه امروزم انقد ک سرگیجه داشت از رو تخت متاسفانه پرت شد پایین تا جیغ کشید و رسیدیم بالا سرش افتاده بود

بازدید : 96 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران