افسردگی با سابقه مصرف دارو؟

با سلام بنده 3 سال پیش با علائم بی خوابی شبانه. خستگی و کسالت. زود عصبانی شدن. بی حوصله بودن. کلافه بودن و بهانه جویی به فوق تخصص اعصاب و روان مراجعه و دارو را شروع کردم بعد از این مدت مصرف دارو و تغییرات داروها در مراحل مختلف که ابتدا با سرترالین و به حدود یک سال سیتالوپرام با دوز های مختلف در حال حاضر ونلافاکسین 75+37.5 در روز نورتریپترین25 وپرفنازین 2 در شب با اینکه بهتر از ابتدای درمانم ولی هنوز هم همان حالات را دارم آیا قرار است دائم دارو استفاده کنم و نه چندان نرمال زندگی کنم یا دکترم توانایی درمان ندارد پیشنهاد اساتید چیست؟ . در ضمن بنده به تشخیص یک متخصص داخلی سندرم روده تحریک پذیر دارم و همیشه دارای ورم در شکم و حالت نفخ هستم لطفا به جهت رفع این عارضه بنده رو راهنمایی بفرمایید و آیا این سندرم در همین راستا درمان می‌شود ( روانپزشک) یا به تخصص دیگری باید مراجعه کنم اگر پاسخ مثبت است چرا در این زمان طولانی پزشک بنده نتوانسته ذره ای از مشکلم را رفع کند و اگر پاسخ منفی است به چه پزشکی مراجعه کنم؟ ممنونم

6 پـاسـخ

  • با سلام و احترام
    تجربه اي که من در سال هاي درمان داشتم اين بود که افسردگي رو به روش شناختي رفتاري درمان کنم و چنانچه خيلي حاد باشه در کنارش دارو درماني موقت .
    در روش شناختي رفتاري يک سري عوامل بررسي ميشه
    عوامل زمينه اي که مي‌تونه ژنتيک ، دوران کودکي، مسايل بيولوژيک باشه و بعد از اون شناسايي عاملي که باعث بروز افسردگي شده
    بر فرض مثال فشار زندگي، زايمان ، شکست مالي و.....
    و ادامه کار درمان هست
    اينو بگم خدمتتون که از ديد من افسردگي يک نشانه هست بايد ببينيم منبع مشکل کجاست که به صورت افسردگي خودشو نشون داده .

    در مورد روده ي تحريک پذير شما بايد بگم اين سندرم مي‌تونه حاصل هم فيزيولوژي بدن و هم اضطراب باشه که بايد بررسي بشه

    توصيه من به شما تغيير سبک زندگي و اينکه در کنار دارو درماني درمان هاي شناختي رفتاري داشته باشيد
    دارو درماني هميشه برگشت و عود پذيري بيماري داره
    ندا طباطبايي جبلي
    نوبت دهي تهران 👇
    ارتباط مستقيم 👇
    دو هفته يکبار اصفهان 👇

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام
    در صورت عدم پاسخ مناسب درماني نياز به تغيير دز و يا نوع داروهاي مصرفي مي باشد و همچنين ميتوان از نوروتراپي مانند ،TMS استفاده نمود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام و وقت بخير،شما در کنار روانپزشکتان ،حتما نياز به روانشناس هم داريد،تا ريشه مشکلات شما از طريق روان درماني حل بشه
    در صورت تمايل ميتوانيد از روانشناس کلينيک نويد آرامش کمک بگيريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 79 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران