علت خستگی و نبود انرژی مستمر در دو سوم بیداری در طول روز و شب؟

سلام،من20 سالمه و در شبانه روز به طور متوسط 7 ساعت می خوابم،و تغذیه خوبی دارم و تا به حال در دوران دبیرستان چند بار ازمایش خون دادم و همیشه همه موارد خوب بوده اما از دوران دبیرستان تا الان همیشه احساس خستگی مستمر داشتم و در دوره های منظم هم مکمل ویتامین و اهن خوردم اما هیچ تاثیری نداشتن وتمرکز کافی برای درس خواندن ندارم به علت خستگی، اما یک سال اخیر که هر روز 10 گرم نسکافه می خورم مقداری بهتر شدم اما اصلا کافی نیست.

4 پـاسـخ

بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران