پوسته پوسته شدن شدید کف سر؟

سلام
من چند سال هست درگیر ریزش موی ارثی شده ام به طوری که الان کف سرم دیده می شه و خط موی M شکل و فرق سرم هم بیشتر از بقیه جا ها خالی شده که درمان های مختلفی را امتحان کردم ولی همه شان یا تاثیر نداشت و یا موقتی بود. در بین این درمان ها ماینوکسیدیل تاثیر نسبتا خوبی بر توقف ریزش موی من دارد ولی باعث پوسته پوسته شدن کف سر من می شود.
آیا شامپو و یا دارویی هست که بتوانم از آن استفاده کنم تا این مشکل پوسته پوسته شدن کف سرم رفع شود و همزمان استفاده از ماینوکسیدیل را ادامه دهم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 8 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران