مسائل جنسی؟

سلام روز شما بخیر
من بابت مشکلی به پزشک زنان مراجعه کردم و قرصی معرفی کردن اما طبق راهنمایی های ایشون نیاز بود که برای بهتربودن روند درمان با پزشک اعصاب و روان هم مشاوره داشته باشم و اگردارویی نیاز هست پزشک روانپزشک تجویز کنن
دختری 27 ساله هستم که متاسفانه دردوران نوجوانی عمل خود ارضایی داشتم درچندسال اخیر سعی به ترک ایم مسئله داشتم.گاهی پیش میامد که متاسفانه بازهم تکرار میشد.
و این مسئله باعث ناراحتی و عذاب وجدان شدیدی درمن میشه و ترس از ازدواج دارم.چون متاسفانه فقط بادیدن یا گاها فکرکردن به چیزی احساس نیاز میکنم و اواخری که این مسئله رو انجام میدادم هم زودتحریک میشدم و هم زودبه رضایت میرسیدم.که این مسئله منو بسیار نگران کرده که در زندگی زناشویی دچار مشکل بشم.
مزاحمتون شدم اگرمیشه راهنماییم کنین که چطور میتونم این احساس نیاز رو دردوران مجردی کنترل کنم
وایا این احساس زودتحریک پذیری و زود ارضا شدن قابل درمان هست که در زندگی متاهلی اینده مشکلی پیش نیاد؟؟

5 پـاسـخ

بازدید : 80 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران