افزایش وزن؟

با سلام من 23 سالمه و متاسفانه اصلا وزن نمیگیرم..راه هایی رو هم آزمایش کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم
البته اینم بگم هرگز به متخصص تغذیه مراجعه نکردم.. الان هم خیلی ناامیدم و واقعا به در بسته خوردم
میخواستم بدونم چاره ای هست ؟ دوست داشتم قبل مراجعه باهاتون صحبتی داشته باشم..

1 پـاسـخ

  • سلام، بله مسلما اولين و مهمترين راه تناسب اندام داشتن برنامه غذايي ويژه هر فرد زير نظر متخصص تغذيه هست و در کنار رژيم شايد مکملهايي هم نياز باشه که تجويز بشه. در هر صورت کاري تخصصي هست و خودسرانه به نتيجه اي نمي رسيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 34 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران