۲۳
۸۰
آقــا

نافرمانی مقابله ای؟

سلام و وقت بخیر خدمت شما.پسری 23ساله دارم که یک‌سالگی براثرتب شدید دچار تشنج شد.وقتی 9ساله بود دوباره تشنج گرفت و تا18سالگی تحت نظر پزشک بود و دارو مصرف می‌کرد.و کاملا بهبود یافت
مشکل الان ما اینه که ایشون هیچ کاری رو ادامه نمیدن.دانشگاه رشته حسابداری میخوند ولی ترک تحصیل کرد.سربازیذدو سه ماه رفت ولی دیگه ادامه نداد.برای شغل هم سر هر کاری میره،بعد از یک مدتی خسته میشه و دیگه ادامه نمیدهم
دروغ خیلی زیاد میگه و از نوجوانی یواشکی کارت بانکی و پول از کیف من و پدرش برمیداشت.
الان هم که بزرگ شده اگه ماشین بگیره و بره یک کاری انجام بده،تاچند روز اصلا خونه نمیاد و به تلفنهامون اصلا جواب نمیده.
مشاوره خیلی رفتیم و جواب نگرفتیم.
خواهش میکنم کمکمون کنید واگر لازمه حضوری برسیم خدمتتون،پاسخ بدید
من مشخصات پسرم رو میفرستم

1 پـاسـخ

بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص نوروسايکولوژي، عضوهيئت‌علمي در تهران