۲۳
۵۴
خانــم

راجع به عدم تحمل نظر مخالف و عصبانیت شدید دخترم؟

با سلام آقای دکتر آیا اگر در مورد عصبانیت و اضطراب و افسردگی دارو تجویز شود جنبه درمانی دارد یا فقط حالت نگه دارنده دارد در ضمن آیا اعتیاد به دارو هم وجود دارد یا خیر ؟ با سپاس از شما

1 پـاسـخ

  • سلام،، هم جنبه درماني و هم نگهدارنده داره،، گاهي عدم درمان مساوي با شدت يافتن و نياز طولاني تر يا حتي مادام العمر ميشه،، اختلال خفيف و برخي بيماري ها درمان و بهبودي که کامل شد نياز به دارو قطع ميشه،، در کل دارو وابستگي نميده اما برخي اختلال ها و بويژه شدت يافته ها نياز به درمان طولاني مدت داره،، اين دارو نيست که وابسته ميکنه،، نياز يا کمبود موادي در بدنه که اين نوع نگرش را ايجاد ميکنه که به دارو وابسته شده

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 222 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران