مشکل در ارتباط با جنس مخالف؟

سلام آقای دکتر وقت بخیر.
من نزدیک به یه سال میشه که پدر فوت شده برای همین دنبال یه دختر بودم که بتونم باهاش حرف بزنم باهاش رابطه صمیمی داشته باشم.
من توی این یه سال شاید با بیشتر از 10 تا دختر اشنا شدم که با همه اون ها توی خیابون اشنا شده بودم ولی متاسفانه بعد از مدت خیلی کوتاهی همشون منو رها کردن رفتن و این داستان برای من شده یه دغدغه ذهنی که چرا کسی حاضر به ادامه با من نیست مخصوصا اون دخترایی که من بیشتر دوسشون دارم.
خواهشا اگه میشه منو راهنمایی کنید در صورت نیاز با اینکه من الان شهرستان هستم ولی میتونم حضوری خدمت شما برسم.

بازدید : 151 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران