مشکل روحی؟

با عرض سلام و احترام.
چهل روز از مرگ خواهر خانمم میگذره، نامزدم به شدت دچار افت روحی شدن و اینکه این مدت من خیلی کنارشون بودمف ولی هر روزی که میگذره بیشتر فاصله میگیره و من به شدت نگران اینم که دچار افسردگی بشن، اینجور مواقع چی کار باید بکنم؟ و اینکه خیلی باهاشون تماس میگیرم و جویای حالشون هستم. آیا من باید کمترش کنم؟ چه کاری برای خوب شدن حالشون باید بکنم؟

1 پـاسـخ

  • سلام اين واقعه را به شما تسليت ميگم. لازم ميدونم ابتدا توضيحاتي رو خدمتتون بگم. طبق جدول استرس در روانشناسي مرگ عزيزان بالاترين ميزان فشار رواني را در افراد ايجاد ميکند .و همين طور باعث ميشه که شما تغييرات زيادي در فکر و رفتار و يا احساس نامزدتون مشاهده کنيد. تغييرات در رفتار و احساسات تا حدودي طبيعي هستش.و انتظار نداشته باشيد که سريع به وضعيت سابق برگردد.و اينکه چه کاري براي خوب شدن حالشون ميتوانيد انجام دهيد حتما فرصت گريه و زاري رو براي نامزدتون فراهم کنيد و از اين کار منعش نکنيد .هر چند بار که دوست داره با همديگه سر مزار برويد .به نامزدتون اجازه و فرصت صحبت کردن در مورد خاطراتش بدهيد.ممکن است گاهي اوقات واکنش هاي مختلف و عجيبي به شما نشان دهد همه اين واکنش ها را بپذيريدو واکنش منفي نشان ندهيد که وضع را از چيزي که هست بدتر ميکند. تنهاش نگذاريد و تغييري در روابطتون ندهيد . پايدار باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس و روان تحليلگر در تهران