تشنج و لمس بدن؟

سلام و وقت بخیر
برادر من عمل تومور مغزی گرید 3 داشته و 2 سال پیش عمل شد. رادیوتراپی شده و آخرین ام آر آی و سی تی اسکن کاملا تمیز بوده که در فروردین 99 انجام شده است.
در آذرماه 98 با تشخیص دکتر آنکولوژ به دکتر نورولوژ مراجعه کردیم و ایشان قرص لوبل دادند که با گیجی و خواب آلودگی بیمار همراه بود. با مشورت با دکتر آنکولوژ
دوباره فنی توئین رو شروع کردیم که با قطع لوبل بیمار تشنج کرد ولی خفیف. تعداد قرص رو به 3تا فنی توئین افزایش دادیم. ولی متاسفانه تشنج سنگین کرد و در آی سی یو بستری شد و پس از مرخص شدن لمس شدن چپ بدن و عدم تعادل داره . البته ام آر آی تمیز بود که بالا عرض کردم.
الان دکتر کاربامازپین با فنی توئین داده و 10 جلسه فیزیوتراپی که الان در جلسه پنجم همچنان سمت چپ عدم تعادل دارد.
سوال من اینه آیا درمان در مسیر درستیه ؟ یا ما داریم راه رو اشتباه میریم چون به شدت ضعف داره و قرص باعث خواب آلودگی هست و راه رفتن هم بهتر نشده.
عذر میخوام که زیاده گویی کردم. چون دیدم همه میگن شما باحوصله هستید و خوش برخورد.
ممنون میشم راهنماییم کنید. سپاس

بازدید : 172 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ام اس در تهران