۳۵
۵۶
خانــم

دو ماه و نیم است که پریود نشده‌ام؟

با درود و خسته نباشید خدمت خانم دکتر رکسانا رحمتیان.
من سی و پنج ساله و مجرد هستم و از آخرین تاریخ پریودم حدود دوماه و نیم می‌گذرد.
حدوداً 7 سال پیش به دلیل استرس تقریباً چهار بار پشت سر هم(با فاصله‌ی سه چهار روز یا نهایتاً یک هفته) پریود شدم و پس از آن به تجویز دکترم 6 ماه منظم از قرص‌های ال دی استفاده کردم(البته پس از دو سه ماه استفاده به شدت حالت تهوع و سرگیجه داشتم که قرص یاز و یاسمین را جایگزین کردند) پس از پایان دوره، پریودم کاملا منظم شد و مصرف قرص را به تجویزِ دکترم متوقف نمودم.

آخرین پریودم در 18 مرداد 99 بود. پس از آن در 30 شهریور 99 فقط یک روز لکه قهوه‌ای داشتم، مهر ماه کلا خبری از پریود نبود و در 4 آبان 99 باز هم یک لکه قهوه‌ای داشتم و فعلا خبری از خونریزی نیست.

یا توجه به کرونا و اینکه یکی از عزیزانم در خانه بیماری زمینه‌ای دارد ما در قرنطینه کامل هستیم و من نمیتوانم برای آزمایش از خانه خارج شوم. سپاسگزار می شوم اگر شما بانوی گرامی مرا راهنمایی بفرمایید که چه کنم.
سپاس و به امید سلامتی برای شما.

1 پـاسـخ

بازدید : 91 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران