اضطراب استرس و بی قراری چطور کنترل کنم؟

با درود و احترام
من جوانی 26 ساله هستم. مشکل بنده استرس زیاد هست. صبح ها اغلب از استرس حالت تهوع دارم و تا هق نزنم خوب نمیشم. مشکل خاصی تو زندگیم ندارم که اینقدر استرس داشته باشم. ولی یجورایی استرسم از وسواس های فکریم میاد. این استرس نمیذاره غذا بخورم یا از غذا خوردن لذت ببرم و اگر بعد از غذا خوردن شوک استرسی بهم وارد باشه همونجا و همون لحظه غذا رو بالا میارم.
برای همین زیرنظر یک پزشک مغز و اعصاب داروی سرترالین 50 مصرف کردم (حدود 9 ماه) که خیلی عالی بود. نه تنها عوارض نداشت بلکه کلا استرسم از بین رفت و راحت میتونستم غذا بخورم حتی وزن هم اضافه کردم (البته وزنم خیلی کم بود). کلا داروی خوبی بود . بعد اینکه دارو رو قط کردم تا حدود 5 ماه وضعم خوب بود ولی دوباره این شرایط بی قراری و استرسم شروع شده. حالا نمیدونم چیکار کنم. از طرفی دوست ندارم به این قرص ها وابسته بشم. استرسمم طوری نیس که بتونم با افکار خوب و تلقین کنترلش کنم.
به نظرتون چیکار کنم؟ آیا دارو مصرف کنم یا نه؟

1 پـاسـخ

  • با سلام
    مدت درمان کوتاه بوده و نياز به مصرف مجدد دارو با طول درمان بيشتري مي باشد، و اين به معني وابستگي به دارو نمي باشد بلکه کنترل بيماري توسط دارو هست که با قطع آن بيماري مي تواند عود نمايد. در کنار دارو درماني از روان درماني و مشاوره نيز استفاده نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 171 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران