دیروز نزدیکی داشتم و حس پریود داشتم تا دیروز ولی امروز فقط دلم سنگین است کمی. ایا حامله شدم؟

سلام خسته نباشین ببخشید میشه کمک کنین خیلی استرس دارم من رابطه داشتم دیروز بعد کاندوم پاره شده بود ما نفهمیدیم.ولی مایع منی داخل نریخت . ولی مایع قبل از منی احتمالا ریخته چون اون نمیفهمه که اومده یا نه. بعد من قرص cyprotron kampand دکتر بهم داده بود برای منظم شدن قاعده گی که از 1 شنبه نخوردم یعنی دورش تموم شد تا دیروزم احساس پریودی داشتم الان ندارم امروز که بیدار شدم. ولی دلم سنگین هست. میخواستم ببینم حامله نشدم ؟ چیکار کنم خواهشا کمک کنین

1 پـاسـخ

بازدید : 226 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران