۳
۱۳
آقــا

خال کف سر؟

سلام.دخترم 3سالشه والان چند وقته متوجه یه خال روی سرش شدم(قسمت ملاج)اندازه خال به اندازه ناخن انگشت کوچک دخترم هست.و مثل سیله زخم میمونه ولی قابل کندن نیست.زمان تولد نبود،یااگرم بود من متوجه نشدم چون از ابتدا موداشت وموهاش هم مشکی بود.امروز بعدازظهر ک بیدار شد جای خال رانشان داد وگفت درد میکند!!!!میترسم ک چیز بدی باشد لطفا راهنماییم کنید تورو خدا

1 پـاسـخ

  • سلام‌اگر خال تازه ايجاد بشه يا تغيير اندازه بده بهتره بررسي بشه به پزشک جراح يا پوست مراجعه گنيد تا در صورت زوم بررسي و‌نمونه برداري بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 89 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران