۹
۱۷
خانــم

تب خال لب وآفت داخل دهان کودکان؟

سلام دکتر عزیز دخترمن 8سال ویک ماهشه الان حدود 5الی 6ماهه که روی لبش تب خالهای خیلی بدوبزرگ میزنه وخیلی طول میکشه تا محو بشه همان موقع داخل دهانش هم پر آفت میشه یا شاید همان تب خالها داخل دهنش میزنه روی زخماش زرد رنگ ودردناکه نمیتونه غذا بخوره خواهش میکنم راهتمایی کنید این چندوقت بخاطر شرایط کرونا نبردمش دکتر

1 پـاسـخ

  • تب خال يه بيماري ويروسي هست اگه جديدا ايجاد شده و‌شدت زيادي داره حتما بايد به پزشک در زمان ايجاد ضايعات مراجعه کنيد شايد نياز به ازمايش هم داشته باشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 91 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران