پنیک و قرص ولبان؟

با عرض سلام و خسته نباشید بنده پسره 23 ساله ای هستم که 9 ماه پیش کرونا گرفتم کرونای گوارش . بعد از اون دیگ من حملات پنیکم شروع شد به طرز افتضاح. چند روز پیش آزمایش و ام ار آی دادم . همش سالم بود و دکتر فوق تخصص خون واسم قرص ولبان 75 داد خاستم درمان میش با همین قرص .
بدون قرص درمان بشه بهتره یا با قرص .
آخ من تا قرص های عصاب میخورم به شدت حالم بدتر و بدتر میش واس همین از قرص میترسم . انقدر درد کشیدم تو این 9 ماه که دوست ندارم با قرص بدتر بشم . تروخدا بهم کمک کنید

6 پـاسـخ

بازدید : 112 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران