٣٩
٨٥
آقــا

بیماری لثه؟

سلام وقت بخیر . لثه های من دچار پاكت شده و كمی ورم و التهاب دارند . با جرمگیری كمی بهتر شده ولی إز اطراف یكی إز دندانها كمی ترشح عفونی بیرون میاد . أیا این مشكل با دارو رفع میشود چون امكان جراحی برای من وجود ندارد

1 پـاسـخ

  • سلام وقت شما بخير بستگي به ميزان ازدست رفتن اتصالات لثه شما داره اگه در حد متوسط باشه شايد بشه با جرم‌گيري زير لثه اي عميق مشکلو برطرف کرد ولي اگر شديد و عميق باشه شايد چاره اي جز جراحي نباشه. متاسفانه جرم گيري اصولي کمتر انجام ميشه و زياد بهش توجه نميشه درصورتي که مهمترين قسمت در درمان بيماري هاي لثه ايه. و پس از اون نحوه صحيح مسواک زدنه که متاسفانه اکثرا غلط آموزش داده ميشه و به ماندگاريه سلامت لثه پس از درمان توجه نميشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 395 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح لثه در تهران