۳۱
۶۲
خانــم

افسردگی و خستگی روحی و جسمی به صورت خیلی زودرس؟

باسلام. من خانمی 31 ساله و مجرد هستم. از دوازده سالگی وسواس و اضطراب و حملات هراسم شروع شد. از 20 سالگی درمان را شروع کردم. در حال حاضر فلووکسامین 100 میخورم ، صبح نصف شب یک عدد. پرفنازین 2 ، شب نصف. خدا رو صد هزار مرتبه شکر خیلی بهترم ولی یک ناکامی در مورد درسم احساس میکنم. روزی دو ساعت نهایتا بیشتر نمیتونم بخونم. و این مقدار رو به چهار پنج قسمت تقسیم میکنم. ولی دوست دارم انقدر زود خسته نشم. خییییلیییی زود خسته میشم و اشباع میشم. از نظر جسمی هم به شدت سریع خسته میشم.کارم هم تدریس هست و دائم احتیاج به مطالعه دارم ولی ناکامم در کار و درسم. واقعا راهی هست که بتونم جلو خستگیمو بگیرم؟ مخصوصا خستگی روحی. نه مثل یه آدم عادی، حداقل نصف اونا فعالیت داسته باشم. لیسانس هستم. ضمنا آندومتریوز هم دارم که بر خستگی جسمیم کمی افزوده. قبلا هورمون درمانی میکردم برا آندومتریوز ولی یه ساله هورمون نمیخورم. به خاطر اعصابم.
ممنونم به خاطر وقتی که میذارین.

1 پـاسـخ

  • با سلام موارد جسماني مي تواند سبب خستگي و عدم تمرکز شود، همچنين نياز به ارزيابي بيشتري مي باشد که آيا اين مورد از قبل وجود داشته و يا اخيرا ايجاد شده است تا بتوان درمان مناسبي انجام داد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 84 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران