۹
۲۲
آقــا

در این شرایط عفونت شدید گلو چرا اتفاق افتاده است ؟

چرا با وجود قرنطینه ی شدید که نزدیک به دو ماه است گلوی بنده به شدت عفونت داره همراه با تب و لرز شدید طوری که تبم با دوز بالای استامینوفن کمی میاد پایین دوباره بعد از سه ساعت تب و لرز شروع میشود البته با نسخه دکتر اموکس کلاو 312 را سه روزه مصرف میکنم اما زیاد فرقی نکردم ممنون از راهنماییتون

1 پـاسـخ

  • سلام
    آنتي بيوتيک لازم نيست فقط مصرف قرص سرماخوردگي کافيه. ويروس سرماخوردگي از هر قرنطينه اي مي تونه رد بشه اين علايم سرما خوردگي معمولي است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 157 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران