توده روی دنده های سمت راست؟

سلام و عرض ادب. مدت 1/5 سال هست که متوجه وجود توده ای پایین دنده های سمت راستم شدم. که در حالت طبیعی بدون درد هست ولی در اثر فشار دردناک میشود.چقدر احتمال دارد که بدخیم باشد؟ و آیا بدون جراحی امکان تشخیص خوش خیم یا بدخیم بودن آن وجود دارد؟

1 پـاسـخ

  • سلام تومور هاي جدار قفسه سينه از لحاظ آماري در کل جمعيت و بدون توجه به سن و...بالاي پنجاه درصد است. تشخيص جنس توده با معرفي به همکاران اينترونشن راديولوژيست و نمونه برداري سوزني، سپس بررسي نمونه توسط همکاران پاتولوژيست؛داده ميشود. در نهايت بعد از تشخيص جنس توده، براي نوع و روش درمان تصميم گيري انجام ميگيرد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 137 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي قفسه صدري سينه (توراکس) در تهران