انحراف دنده سمت چپ؟

با سلام خدمت شما
حدودا 10 سالی هستش که 3 دنده های سمت چپم به صورت یک در میان بالا و پایین هستش و دنده ای که پایینه موقع نشستن بهم فشار میاره و دنده ای بالا هستش موقع خوابیدن به شکم اذیتم میکنه به چند دکتر جراح توراکس مراجعه کردم میگه حتما ضربه خورده در کودکی که خودم اصلا یادم نیست ولی دست به دنده هام نمیزنن یا جواب درستی به من نمیدن
این لینک هستش که بیمارستان شهرم برام فرستادن
http://pacs.gerums.ac.ir/memobile//Guest.aspx?query=queCqmoSN3o=N/A
بی زحمت اگه ورزشی هستش یا با روش درمانی خاصی برطرف میشه منو راهنمایی کنید

بازدید : 21 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي قفسه صدري سينه (توراکس) در تهران