۲ماهه
۱۴۵۰
آقــا

هیدرونفروز خفیف درکلیه راست درنوزاد یک ماهه؟

سلام وقتتون بخیر آقای دکتر نوزادم 33 هفته به دنیا اومده ویکماه دربیمارستان بستری بود براش سونو کلیه نوشته بودن بردم دکتر گفت کلیه سمت راستش کمی ورم داره وتا دوماه دیگه خوب میشه ولی آقای دکتر زرکش گفتن با شما مشورت کنم واز شما راهنمایی بگیرم که چکار باید بکنیم آیا خطرناکه نیاز به پیگیری داره یا واقعا خودش خوب میشه

1 پـاسـخ

  • با سلام 60 درصد هيدرونفروز ها يا همان ورم پس از تولد بهبود مي يابند.اگر کودک شما مشکل ديگري مانند عفونت ادراري ندارد 1-2 ماه بعد مجدد سونوگرافي انجام دهيد و به آقاي دکتر زرکش نشان دهيد. اگر بهتر نشد مراجعه کنيد به من. بيمارستان امام ساختمان شماره 2 وليعصر ط 2 تلفن61192268

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي کليه کودکان (نفرولوژي) در تهران