۲۶
۷۵
آقــا

سرفه طولانی؟

با سلام و احترام و عرض خسته نباشید.
آقای دکتر اگه جسارت نباشه میخواستم نظرتونو در رابطه با نتیجه تست اسپیرومتری که ارسال میکنم خدمتتون جویا بشم، بنده دچار سرفه خفیف تقریبا به مدت یک ماه هستم، الان تقرببا خیلی بهترم ولی خب جهت اطمینان حاصل کردن تست هم دادم و دکتر آلرژی به خاطر ترشحات پشت حلق تشخیص دادن‌ قبلش سرماخوردگی داشتم (حدود 40 روز پیش)، سرفم هم تو حالت خواب قطع میشه که فکر میکنم به خاطر عدم ترشحات پشت حلق باشه.
سوالم اینه که عفونت ریه برای بنده محتمل نیست با این تست؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    اولا اسپيرومتري عفونت ريه رو نشون نمي ده بلکه حجمها و جريانهاي ريه رو نشون مي ده. اين تست خوب انجام نشده يعني خوب نتونستيد همکاري کنيد پس قابل تفسير نيست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 115 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران