شکست عشقی؟

سلام خسته نباشید دکتربرای کسی که عاشقت بوده یکسره دنبالت بوده ولی الان که به خواستش رسیده وابستگی وجودآورده وزده له کرده آدمو باکاراش چی پیشنهاد میدید.که بتونی فراموش کنی

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت بخير اولين کار کمک گرفتن از يک روانشناس است. اما يک توصيه ي مهم و آن اينست هرموقع يادش مي افتيد اين سوال را بپرسيد که اگر اون يک عاشق به معني واقعي کلمه بود توي اون موقعيت چکار مي کرد؟ آيا اين کارها را کرد؟ اگر نکرد معنايش اين است که يک عاشق به معني واقعي کلمه نبوده است پس ميخواي بهترين لحظات زندگيت را براي کسي بگذاري که عاشق واقعي تو نبوده است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 159 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران