درباره مشگل دخترم؟

سلام من برنامه شما را از طبیب دنبال میکنم دخترم از نظر حافظه مشکلی نداره ولی از موقعی که مدرسه رفته مشکل نگارش دارد الانکلاس دوم ابتدایی است تمام مواردی که شما در برنامه طبیب این هفته گفتید داره دراملا کند است بعضی ازکلمات را نمیتونه بخونه در نوشتن کلمه جا میزاره و....الان تو مدرسه به مشکل خودم میتونید راهنمایی کنید من باید چکار کنم چون نمیتونه سوال را بخونه تو امتحان نمیتونه پاسخ بده ممنون از شما

1 پـاسـخ

  • با سلام و ادب و احترام تمريناتي که تو برنامه نارسانويسي روز 13 آبان عرض کردم رو انجام بدين برنامه هاي توانبخشي شناختي رو دانلود کنيد به صورت بازي هست روي موبايل اجازه بدين فرزند دلبندتون بازي کنه اگه بهتر نشد حضوري تشريف بياريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص نوروسايکولوژي، عضوهيئت‌علمي در تهران