راه درمانی برای آنورکسیا و قطع پریودم هست؟

امیررضا خمسه ( کارشناس ارشد روانشناسی شخصیت )

کارشناس ارشد روانشناسی شخصیت

سلام خسته نباشید من دخترم و 13 سالمه امسال میرم هشتم در حال حاضر قدم 156 و وزنم 33 و خوردی هستش. مهر یا آبان پارسال دوستام بهم گفتن تو خیلی شکم داری‌ و چاقی در حالیکه من وزنم پارسال حدود 42 کیلو بود قدم هم همین 156 اما من تحت تاثیر حرفاشون قرار گرفتم خودمو وزن کردن تو آیینه نگاه میکردم خودمو و دیدم شکم دارم شروع کردم جستجو تو گوگل رژیم لاغری کالری انواع غذاها و خوراکی ها رو حفظ کردم به شدن خورد و خوراکم رو کم کردم پیاده روی میکردم به شدت از خوردن میترسیدم کلی مشاور و دکتر رفتم بهم سرم و آمپول تقویتی دادن قرار بود تو بیمارستان بستری شم تا اینکه تحقیق کردم و فهمیدم تمام علائم آنورکسیا رو دارم حتی من از پارسال اردیبهشت پریود میشدم اما از دی ماه پارسال دیگه پریود نمیشم دکتر زنان گفته وزنم پایینه و بهم مولتی ویتامین داد من ماه رمضون روضه هام رو هم گرفتم تا اینکه بعدش به خودم اومدم تصمیم گرفتم دوباره مثل قبل بخورم یکم ترس داشتم اما میخوردم از اردیبهشت امسال تا تیر خوردنم خیلی خوب شده بود وزنم هم که 32 کیلو 800 بود شد حدود 37 کیلو و زدم نمیکردم ولی یه روز پرخوری کردم و دوباره استارت شروع بیماریم از همونجا خورد الان دوماهه دوباره دارم عذاب میکشم پیاده روی حلقه غذام رو میخورم اما به شدت ترس دارم یهروزایی تصمیم میگیرم خوب بخورم پرخوری میکنم یه روزایی هیچی نمی‌خورم کالری خیلی کمی مصرف میکنم مثلا میترسم چیپس پفک کیک شیرینی جات بستنی بخورم خیلی میترسم واقعا دارم عذاب میکشم همش شکمم‌ رو تو آیینه میبینم وزنم رد چک می‌کنم به شون میترسم از اون طرف استرس پریودم رو که عقب افتاده دارم نیش بهم راهکار درمان بدین پدر و مادرم دیگه دکتر نمیبرنم‌ چون خیلی دکتر رفتم تروخدا بهم راهکار بدین دارم عذاب م

دارم عذاب میکشم اگه صبحانه پرخوری کنم یه وعده رو حدف میکنم همش جلو آیینه هستم و خودم رو وزن میکنم از چاقی به شدت میترسم به نظرتون من الان 33 کیلو با قد 156 چقدر وزنم جا داره من در روز چقدر باید کالری بخورم هنوزم فکر کالری ام چیا باید بخورم لطفا یه راهکاری برای قطع شدن پریودم هم بگید واقعا استرسش رو دارم 6 7 ماهه قطع شده برای وزنم هست؟

2 پـاسـخ

بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران