ازدواج با ادمی كه مادرش اعتیاد داره و خود پسر تو سن بچگی مجبور بوده مواد جا به جا كنه؟

با پسری اشنا شدم كه مادرش به شیشه اعتیاد داره پدر مادرش از هم جدا شدن این پسر با خاله اش زندگی میكنه مادرش بعد از جدایی با مردی ازدواج میكنه كه این پسر رو تو سن 14،15 سالگی مجبور میكرده مواد جا به جا كنه براش، خودش در حال حاضر اعتیاد ندارد ما چند سال پیش تریاك مصرف میكرده در حال حاضر شغلش پارچه فروشی تو بازار هست و كار اموز برای اتش نشانی است

بازدید : 286 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران