۱۳
۳۶
آقــا

سرفه خلط دار؟

سلام
پسرم 13 سال دارد یک هفته هست سرفه خلط دار دارد فقط هم سرفه داشت ابتدا سرفه های خشک داشت الان بعد از یک هفته و استفاده دارو در طول روز یکی دو بار سرفه میکنه سینه اش خلط دارد 《《چون آلرژی دارد هر دارو و شربت گیاهی نمیتونم بهش بدم 》》
(( ابتدا دکتر براش کلاریسین داد هر 12 ساعت 1عدد ))
《( شربت برون هگزین و اکسپکتورانت )》 هم استفاده کرده بهتر شده سرفه مداوم نداره ولی گاها که سرفه میکند ریه و سینه اش و گلو خلط دارد به خاطر این الودگی هوا و محیط و ویروس کرونا مجددا دکتر بیرون نبردمش بعضی از دوستان گفتن روتادین بده خوب میشه البته هنوز اقدامی در این زمینه نکردم
خواهشمندم دارو و شربتی و دستوری تجویز نمایید تا هرچه زودتر خوب بشه
خدا پدر و مادرتون را نگه داره براتون
از لطفتون سپاسگذارم
سنش پسر 13 ساله

1 پـاسـخ

  • سلام
    خداروشکر علايم کرونا ندارد ولي برمهگزين و اکسپکتورانت براي سرفه خشک مناسب نيست. شربت ديفن هيدرامين 1 قاشق چايخوري 3 بار در روز بدهيد. نگران نباشيد اگر بهتر نشد من را در جريان بگذاريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 278 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران