لرزش دستام خیلی زیاده به شکلی که کل زندگیمو مختل کرده و نمی تونم هیچ کاری کنم ؟

من 27 سالمه دختر خیلی استرسی هستم وقتی توی شرایطی قرار می گیرم که استرس بهم وهرد بشه دستام خیلی بد شروع می کنه به لرزیدن البته نمیشه اسمشو بزاریم لرزش دستام انگار مال خودم نیست از کنترلم خارج می شن مثل این که تشنج کرده باشم می پرند وقتی توی جمعم همه متوجه میشن و برایم کمکم میاند صدام هم میلرزه ولی نه به اندازه دستام
کل زندگیم تحت تاثیر قرار گرفته نمی تونم شغلی داشته باشم تحصیل ازدواج نمیدونم چیکار کنم
پیش روانپزشک هم رفتم برام سرترالین تجویز کرد تاثیری نداشت

3 پـاسـخ

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران