سن: 43 وزن: 86 جنسیت: آقا

ترس از رانندگی؟

باسلام عرض خسته نباشید بنده به مدت دوسال و اندی ترس از رانندگی دارم واضطراب و شدیدی پشت فرمان بهم دست میده تا حدی که فکر میکنم شیب جاده میخوام چپ کنم تا حالا تصادف نکردم و سانحه ندیدم ولی از رانندگی با سرعت بالا ترس دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

12 تیر 1403 - 11:0

27 بازدید

پاسخ پزشکان

1 پاسخ
دکتر محمدجواد حریری

دکتر محمدجواد حریری

دکترا پزشکي عمومي هيپنوتيزم درمانگر(پيشرفت تحصيلي، اضطراب، پانيک، افسردگي، فوبيا، وسواس فکري وعملي....)


سلام. با هیپنوتیزم درمانی که یک درمان بدون دارو هست با حدود 8 جلسه درمان میشوید برای وقت گرفتن به موبایل 09123989587 با پیامک یا واتساپ یا ایمو نام و نام خانوادگی و مشکل خود را به طور مختصر ارسال کنید تا راهنمایی بشوید.

17 اسفند 1403 - 0:30

آیا پاسخ پزشک مناسب بود؟

نیاز به مشاوره فوری دارید؟

همین حالا با پزشکان متخصص پزشکي عمومي هيپنوتيزم درمانگر(پيشرفت تحصيلي، اضطراب، پانيک، افسردگي، فوبيا، وسواس فکري وعملي....) به صورت تلفنی مشاوره بگیرید.

دریافت مشاوره تلفنی

سوالات مشابه