تیک عصبی؟

سلام بنده از چند سال قبل تیک عصبی داشتم. ولی الان یه ماه شدید شده و دارای تیک صوتی و چند تیک حرکتی بسیار شدید شدم. هر روز چندین بار کلمات و جملات مختلف رو با صدای بلند فریاد می زنم، صدام خیلی بلند میشه هنگامه گفتن واژه ها،
روزی 3 تا هالوپریدول 5 هم خوردم فایده نداشت و الان پیموزاید روزی 2 می خورم به همراه ریسپریدون ولی تاثیر زیادی نداشته، من باید چکار کنم
لطفا راهنمایی کنید، مهمترین مشکلم اینه که اینقد صدام موقعه تیک بلند هست که همسایه ها می‌شنون، و آبروم رفته

2 پـاسـخ

بازدید : 111 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران