آیا سردرد و سرگیجه ام به خاطر کمبود خواب است ؟؟؟ لطفاً برایم دارویی تجویز کنید ؟

سلام
من نزدیک به هشت ماه کمبود خواب دارم اوایل 8 ماه گذشته وقتی که نمی خوابیدم یه حالت تهوع و سرگیجه داشتم اما بعد از گذشت 8 ماه و طولانی شدن کمبود خواب من دچار سردردهای شدید و سرگیجه شدید شده‌ام حالا سوالی که از شما دارم این است که آیا سردرد و سرگیجه من به خاطر کمبود خواب هست یا مشکل دیگری هم هست؟ (هنوز کمبود خواب من ادامه دارد.)و لطفاً اگر میشود دارویی برای سردرد و سرگیجه من تجویز کنید در ضمن باید بگویم که ژلوفن و استامینوفن ،گاهی اوقات سردردها و سرگیجه من را خوب نمی‌کند.

1 پـاسـخ

بازدید : 197 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات در تهران