۴۳
۸۰
خانــم

طولانی شدن پریودی وخونریزی شدید؟

سلام 43سال سن دارم متاهل و1فرزند17ساله دارم مدت دو سالی نامنظم پریود میشم ب مدت طولانی و ب صورت لخته های حجیم الان نزدیک دو ماه خونریزی دارم ک باعث فقرآهن شده کمخونی مینور هستم وکم کاری تیرویید دارم ک تحت نظر پزشک کنترل میشه سنو دادم ک هیچ مشکلی از نظر ضخامت یا کیست دیده نشد آمپول استرادیول وویتامین کا زدم روزانه مفنامیک اسید هم مصرف میکنم ولی همچنان خونریزی دارم مممنون میشم راهنمایی کنید

بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي زيبايي زنان با ليزر درمان بي اختياري ادرار لاپاراسکوپي نازايي و تعيين جنسيت کولپوسکوپي در تهران