ناراحتی و افسردگی بعد از مرگ وفوت پدر ؟

سلام من 17 سالمه و پدرم تازه فوت کردن روی دست من جان داد من هرجا میرم که قبلا با او میرفتم گریه میکنم و ناراحتم و انگار هیچ کسی رو ندارم و من با پدرم رابطه عالفی عاشقانه داشتیم چیکار کنم قلبم هم درد میکنه

6 پـاسـخ

  • سلام رضا جان، از طريق منوي مشاوره تلفني وقت بگيريد تا بتوانيم در مورد ابعاد مختلف مسئله فوق بيشتر صحبت کنيم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام رضا عزيز .اسن واقعه سخت رو به شما تسليت ميگم .اين هايي كه برات نوشتم يه جا سيو كن و يه موقع هايي مرور كن ،تا اين روزهاي سخت براي شما سپري بشه.

    عزيزم اين رو حتما ميدوني كه زمان حلال مشکلات است

    درست است بعد از فوت پدر لحظه اي از فکر او غافل نمي شويد و ياد او از دل شما بيرون نمي رود اما بايد بدانيد زمان حلال مشکل شماست و درد و رنج اين مصيبت با گذشت زمان از بين نمي رود (بلکه کمرنگ تر مي شود) به طوري که مي توانيد با آن کنار آييد و به زندگي عادي خود باز گرديد. پس زمان بده.
    ◀️ مورد مهم كه ميخوام بهش توجه كني،

    براي تامين سلامت روانيت سعي كن با مرگ پدرت کنار بياييد. اين غمگين شدن و اندوه طبيعي هستش اما مواقعي که دچار اندوه شديد شده ايد سعي کنيد احساساتتان را بر زبان آوريد و از احساسات خود، ديگران را باخبر سازيد و خود را تسليم اندوه کنيد و به دنبال افراد دلسوز که بتوانند احساسات شما را درباره فقدان عزيزتان درک کنند ، باشيد .

    در کل اين رو يادت بمونه كه براي چيره شدن به غم و اندوه فقط برون ريزي احساسات،هستش كه به شما کمک مي کند . صحبت کردن درباره پدر مي تواند به شما کمک کند. اين کار باعث کاهش سنگيني غم و اندوه دروني شما خواهد شد.

    اميدوارم كه توانسته باشم به تو عزيز كمك كرده باشم .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    77760350 / 77760381/ 77760368

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 99 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک اطفال و کودکان در تهران