با عرض سلام و ادب و احترام ....من به مدت یک سال هست که ناراحتی معده دارم ؟

پارسال همین موقع دارای سوزش سر دل شدید بودم 20 روزپنتا پرازول خوردم و بهتر شدم و بعد 6 روز در شبهای احیا روزه گرفتم و کم کم معده ام بدتر شد ....و اندوسکپی کردم چیزی نشان دا ده نشد و در اواخر زمستان سونوگرافی گفتن دارای سنگ کیسه صفرا به قطر 7/5m هستم و یك عدد ....الان امپرازول میخورم مدت 11 روز هست و سوزش سر دلم بهتر شده ولی غذایم خیلی دیر هضم میشود و دائما باد گلو دارم .....ودر این مدت گاهی پنتا پرازول میخوردم ..و گاهی قطع میکردم ...الان فقط نان جو ماشینی میتوانم بخورم و اصلا نانهای بربری و سنگک و.....غغیره نمیتوانم بخورم ...میوه خام هیچ نوع نمیتوانم بخورم ...فقط وقتی برنج میخورم احساس راحتی میکنم ..البته زیاد نمیخورم ...وسط روز که سر معده ام میسوزد نمیدانم چه بخورم .....فقط یک قاشق مربا خوری روغن زیتون ارامترم میکند ...حتی شربت المینیوم ام جی هم معده ام را مییسوزاند و بهتر نمیکند .... نمیدانم باید چه کار کنم .....ایا پنتا پرازول را شروع کنم ....

بازدید : 173 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران