۲۲
۸۶
آقــا

مشکل اختلال وسواس سایکوتیک به گفته روانپزشکان متعدد دارم و همینطور احساس مسخ شخصیت ؟

سلام خانوم دکتر من نزدیک به 30 ماهه یه مشکلی دارم که شدیدا داره بنده رو آزار میده دوست دارم بدون هیچ وسیله ای سر خودم رو نگاه کنم این فانتزی خوشاینده برام و آرزوی دست نیافتنی شده برام واقعا از یه طرف هم احساس خلا درونی دارم عزت نفس پایینی دارم ترس دارم اضطراب شدید استرس شدید دارم به طور کلی بخوام اگر اوضاع خودم رو شرح بدم وضعیت روحی روانی خوبی ندارم دارو درمانی هم انجام دادم و تا همین الان هم دارم دارو مصرف میکنم ولی به گفته دکترم مقاوم به دارو هستم الان حس بیمار سرطانی رو دارم که دکترا جوابش کردن نمیدونم چکار کنم😔

بازدید : 261 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران