۲۴
۸۰
آقــا

بی میلی وبی اشتهایی؟

من گشنمه زیاد ولی میل به غذاندارم
قبلا ازعطاری یه قرص میگرفتم میخوردم برای اشتها خوب بود ولی عطاری نیستش یه مدته منم الان گشنمه زیاد جوری که ضعف میکنم ولی میل ندارم غذابخورم خواستم ببینم چیکارکنم یابه چه دکتری مراجعه کنم

1 پـاسـخ

  • دوست عزيز سلام
    سال نو مبارک
    با توجه به توضيحاتي که داديد ، ميتونين باهامون در ارتباط باشيد و مشاوره بگيريد و آزمايش هاتون ارسال بشه که بتونيم با توجه به شرايطتتون و به صورت اختصاصي راهنماييتون کنيم.

    خيلي خوشحال ميشيم که بتونيم راهنمايي تون کنيم. هم به صورت حضوري و هم غيرحضوري و آنلاين در خدمتتون هستيم.
    22117004 تماس بگيريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 3 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران