١٩
٥٦
آقــا

داداشم یک سال است که شبیه افسرده ها شده؟

سلام خسته نباشین اقای دکتر
داداشم یه ساله مثل افسرده ها شده یا هم نمیدونم یه جوری احساس میکنم خودش میخواد مثل افسرده ها رفتار کنه همیشه غمگینه اهنگ غمگین گوش میده کلا کاری میکنه که همه بفهمن افسرده شده یکی دوبار هم بهم گفت که مواد گل مصرف میکنه ولی گفت الان نمیکشم اما من بعد چند بار رو گوشیش دیدم که داشت میکشید و فیلم هم میگرفت اما با اینکه خودم دیدم ولی هرکاری کردم نتونستم روش ثابت کنم این روزا زیاد میکشه از چشاش متوجه میشم خیلی قرمز میشه ولی هرکاری کنم نمیتونم روش ثابت کنم قسم میخوره که نمیکشه با اینکه من میدونم
اقای دکتر شما میتونین کاری واسه داداشم بکنین که هم از این حالت افسردگی در بیاد هم این موادو مصرف نکنه؟

2 پـاسـخ

بازدید : 257 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران