پیش فعالی دخترم و راه حل درمانش ؟

سلام دخترم 16 سالشه میگن علایم پیش فعالی داره البته با توجه موارد پیش فعالی تمرکز که پزشکان اشاره میکنند داره تحت نظر دکتر بود اثر نکرد و دارو بهش دادند خواب آلود میشد مواردش عدم تمرکز حرف زدن با خود نداشتن دوست حافظه اش عالیه زمان و مکانهای گذشته رو خوب تو ذهنش میمونه ولی مثلا میگم با با آب داد رو بنویس بابا رو مینویسه تا داد حواسش پرت میشه بعد مینویسه داد و خوب و خرابو تشخیص میده ولی کار خودشو میکنه استرس داره تو اتاقش بعضی وقتاها تند تند دور میزنه و با خودش حرف میزنه صبح تا شب زندگیش شده گوشی و فیلم اگه امکان داره چون بلوچستانیم و امکان رفت و آمد نداریم با تماس تصویری و ... به معالجه اش بپردازید

1 پـاسـخ

  • با سلام و ادب مواردي که گفتين بيشفعالي ميتونه باشه ولي ممکنه مشکلات ديگه اي هم باشه مثل اضطراب يا موارد ديگه بهتر است که براي شروع ، درمان با دارو و تحت نظر فوق تخصص روانپزشکي کودک و نوجوان باشه. و بازهم اولويت با پزشکي هست که نزديکتون باشه که بتونيد حداقل هر ماه ويزيت کنن به يکي از همکاران فوق تخصص روانپزشکي کودک و نواجوان مراجعه کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص نوروسايکولوژي، عضوهيئت‌علمي در تهران