اسم مشکل روانی که درحین خوابیدن دارم و راهکار و درمانش ؟

سلام.
از دوران کودکی تاالان خیلی اوقات شب ها به محض اینکه خوابم میبره بصورت نیمه بیدارخوابم میبره.یعنی یه کم چشمام بازمیمونه و حدود30درصد اطرافم رو میبینم! صدای خر و پف خودم رو میشنوم!گاهی صداهای صحبت اعضای خانواده رو میشنوم(توهم صدایی)،با اینحال به هیچعنوان توانایی حرکت داد سرم یا بدنم رو ندارم،کاملا قدرت تفکرم تو اینحالت قویترمیشه.بخصوص حافظم.مشکلم اینجاست که تو این حالت به محض خوابیدن تا وقتی که خودمو باتلاش زیاد بیدار میکنم به شدت وحشت زده هستم بخاطر جن و یا موجوداتی که بنظرم ترسناک میان و من تمام وقت فکر میکنم اونا پشت سرم هستن یا قایم شدن ویا قصد اذیت و ترسوندن من رو دارن.من مدام از ترس بلندبلند گریه میکنم و قرآن میخونم و از خداکمک میخوام.گاهی حتی میبینمشون. مثلا یه دختربچه مومشکی خندون خوشگل که من نمیشناسم و اون سعی میکنه بهم نزدیک بشه.یا یه شکل یه گربه یا خرگوش یا یه زن خیلی کثیف و بدبو.درهرصورت فرقش با فلج خواب اینه که فقط دیوانه وارمیترسم.تو خواب منو نمیزنن.و اصلا احساس سنگینی و خفگی نمیکنم.به سختی بیدارمیکنم خودم رو... بعداز 5دقیقه دوباره میخوابم و همین داستان دوباره و دوباره تکرارمیشه.گاهی مثلا4صبح بیدارمیشم و صدای ساز و دهل عروسا از همسایه میشنوم و منبع صدا رو پیدانمیکنم.ولی صبح میفهمم توهم بوده.ضمنا وقتی چراغ خواب خاموش باشه این اتفاق بسیار ترسناکتر میشه و ممکنه تو هرشب رخ بده بااین تفاوت که کابوسهای واضح و معنادار و گاها سریالی ترسناک راجع به جن میبینم.من تنها زندگی میکنم.باکسی ازتباط قوی ندارم.توحالت بیداری ازتاریکی خیلی کمتر ترس دارم ولی ب محض بخواب رفتن حتی اگه یواشکی لامپ بالای سرم رو خاموش کنن تاصبح کابوس میبینم.ضمنا به تازگی داروهای افسردگی و وسواس فکریمو بعداز ده سال که علتش پانیک اتک بود کنار گذاشتم.ولی این مشکل رو خیلی از قبل ترش داشتم ولی چندسالیه که شدیدترشده.گاهی که ازشدت رخوت متادون میخورم کار وحشت تو خواب خیلی بدترمیشه.
لطفا تشخیصتون رو ارائه بدید و اسم مشکلم. راهکار روانشناسی که میتونه درمانم کنه.چون باتجربه روانپزشکی ایمان آوردم که دارو تو بهترین حالت ممکن فقط تسکین هست.درمورد روانشناسهامم هم جز اینکه گفتن ممکنه تو کودکی بهت تجاوز کرده باشن و یادت رفته باشه چیزی نگفتن.یا یه سری حرفای ضد و نقیض
باتشکر. ممنون میشم کمکم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران