۱۵
۷۴
خانــم

درمورد اینکه فرزند دخترم هست ؟

دخترم 15 سالشه تو ورزس فوتسال فعالیت میکنه به صورت حرفه ای .اصولا لباس پسرونه میپوشه و اینکه جدیدن دفتر خاطراتش رو پیدا کردم و خوندم احساس میکنم همجنسگرا شده

1 پـاسـخ

  • عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما توي متني که از فرستاديد، تناقض هايي وجود داره.‌.. معمولا دخترها گرايش کمتري به فوتسال دارن،که يه ورزش تقريبا مردانس...البته چون عرض کردين که اصولا لباس مردونه ميپوشه ميتونه موضوع بالا رو پوشش بده. ولي بايد بررسي کرد که دليل گرايشش به لباس هاي پسرونه چيه..و همين طور دليل انتخاب ورزش فوتسال ... شايد از نظر اون مردها تو جامعه ارزش بيشتري دارن نسبت به خانم ها يا... اين که فرمودين احساس ميکنين همجنسگرا شده ، بايد بگم که ما بر اساس احساس هامون نميتونيم قضاوت کنيم واقعا... و حتما خيلي از نکات هست که تو مشاوره حضوري و با بيان جزئيات از جانب مراجع مشخص ميشه موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 13 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس عمومي در تهران