دکتر من مبتلا به بیماری ام اس هستم و مشکلات روحی زیادی دارم چون پدر و مادرم در بچگی به من درست صحبت نکرده اند ؟

دکتر احساس میکنم به در هیچ کاری نمیخورم و بعضی مواقع با خودم بلند حرف میزنم و حتی با کلمات الکی با مردم صحبت میکنم و به خاطر رفتار غلط و اشتباه پدر و مادرم با همسرم از خانواده ضده شدم و احساس میکنم خیلی از همعه چیز عقبم

1 پـاسـخ

بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس، موسس و مسئول فني کلينيک حال خوب در تهران